Brzo i jednostavno

iznajmite svoj sljedeći automobil

Vozila male i srednje klase.
Bez depozita!
Kratkoročni i dugoročni najam!

Ponuda vozila

Uslovi poslovanja

img

Opći uslovi najma vozila:

Starost vozača minimalno 20 godina.
Vozač treba da ima dvije godine vozačkog iskustva. Minimalni period najma je 72 sata. Gorivo i točenje goriva usluga nije uključena u cijenu.

img

Uslovi osiguranja:

Sva vozila su osigurana za slučaj štete nanesene trećem licu (obavezno osiguranje). Ukoliko je Alis Rental Company vozilo oštećeno greškom drugog vozila, šteta u ovom slučaju nije pokrivena kasko osiguranjem vozila Alis Rental Company već polisom obaveznog osiguranja te (odgovorne) strane. Zbog toga je veoma važno sačiniti policijski zapisnik i popuniti odgovarajuće formulare.
Ukoliko je vozilo Alis Rental Company oštećeno krivicom vozača (stranke koja ga je iznajmila), odgovornost za štetu je obezbjeđena obaveznim plaćanjem dnevne premije osiguranja (CDW). Ovo kasko osiguranje ne pokriva pun iznos događaja, već samo iznos franšize, ovisno o klasi vozila.

img

Plaćanje:

Plaćanje usluga se može izvršiti:
Gotovina (KM/BAM valuta) Bakovnim transferom na naš direktan račun ( KM ili Euro valuta) U slučaju za najam od strane pravnih lica dostavom narudžbenice

img

Uslovi Rezervacije:

Rezervaciju treba poslati na naše kontakt telefone ili e-mail adresu, min 48 sati prije preuzimanja vozila.Svaka rezervacija bit će potvrđena sa naše strane u roku 24 sata U slučajevima da vozila nisu dostupna, Alis Rental Company može odbiti potvrdu Rezervacije.
Prelazak granice BiH
Može biti dozvoljen samo u dogovoru sa Alis Rental Company I samo u sljedećim zemljama Hrvatska, Crna Gora, Srbija I Makedonija. Prelazak granice nije dozvoljen za zemlje koje nisu na listi. Dozvola za prelazak granice se plaća naknadno od 30KM-80KM u zavisnosti gdje putujete.

Najčešća pitanja

Unamljivanje Naših vozila je vrlo jednostavno!
Sve što je potrebno:
-Pasoš ili drugi vazeci lični dokument.
-Važeča vozačka dozvola izdata na ime osobe koja unamljuje vozilo.

Depoziti nije obavazen. Za rezervacije iz inostranstva moze biti poželjan, radi Vaše i Naše sigurnosti.

Unajmljenom vozilom može upravljati samo osoba koja je potpisala ugovor o najmu. Ustupanje vozila drugim osobama je kažnjivo!

Osoba koja unajmljuje vozilo mora imati najmanje 20 godina starosti.

Kopije ličnih dokumenata Najmoprimca obavezno čine prilog Ugovora o najmu. Naša kompanija podržava i primjenjuje politiku zaštite ličnih podataka, osim ako zakonom propisane službe ne zatraže iste na uvid.

Ukoliko korisnik odluči produžiti najam, o tome treba obavijestiti Najmodavca najmanje 24 sata ranije. U protivnom, smatrat će se da je Najmoprimac protupravno prisvojio vozilo, o čemu će Najmodavac obavijestiti nadležne institucije.

Developed by © iWeb.live